Utilizăm marketing prin e-mail pentru a vă conecta cu publicul căruia furnizăm conținut util și personalizat prospecților vizați așa încât aceștia să fie încântați să primească astfel de informații, promovând marca și crescând vânzările clienților noștri.

Marketingul prin e-mail este un tip de marketing direct care implică companii care trimit mesaje promoționale prin poșta electronică către un grup de clienți și clienți. Este utilizat pe scară largă ca o metodă eficientă și rentabilă pentru achiziționarea de noi clienți, construirea unei înțelegeri a mărcii și creșterea vânzărilor de produse, precum și încurajarea încrederii și a loialității față de clienții de bază ai unei companii.

Rolul mesajelor de e-mail pentru comercianți continuă să crească, în ciuda popularității în creștere a rețelelor sociale și a mesajelor text.

Dacă sunteți interesat de construirea unei liste de e-mail bazată pe permisiune și dezvoltând o strategie de e-mail câștigătoare pentru a vă angaja și transforma piața țintă, noi vă putem ajuta.